What our customers are saying

Real customers give their honest opinions.
Anna Roth Stockholm


"Nu förstår jag till fullo hur viktigt det är att ta mina djupaste värderingar på allvar. Jag såg hur litet jag tidigare har fokuserad på pengar och välstånd och vilken negativ effekt det har haft på mitt liv.


Avsnittet om hur jag lätt och enkelt kan blir fri från skuld var mycket värdefullt, och kommer att ha stor positiv påverkan på mitt liv och mina möjligheter


Jag var först litet fundersam över att workshoppen var på engelska. Men Camilla är jättebra på att förklara så att alla förstår. Det vore verkligen grymt om mina vänner kunde gå denhär workshoppen!"

Carina Axelsson Vaxholm


"För mig var allt i workshoppen perfekt. Jag kände mig trygg och kunde fokusera och ta in allt till 100%. Jag förstår nu att det aldrig är försent att bryta gamla mönster och skapa rikedom. Jag är så tacksam att jag fick hjälp att hitta pusselbiten som alltid saknats i min syn på pengar. Det blev verkligen en riktig Aha-upplevelse! Som ett resultat av workshoppen kommer jag att rensa upp i min egen röra. Jag kommer att prata med mina barn om deras tankar kring pengar och framgång, så att de inte gå i samma fällor som jag har gjort. Jag kan verkligen rekommendera dennaworkshop!'

Carina Drugge Årsta


"Jag insåg att jag tidigare inte överhuvudtaget har tänkt på pengar. Nu förstår jag at jag behöver tänka på pengar for att tjäna pengar, och att jag kan våga vara rik! Avsnittet om hur man blir skuldfri var toppen, och nu ska jag rensa upp i min ekonomi och mitt liv


Det var två mycket spännande dagar packade med värdefull och nyttig information som var lätt att ta till sig. Nu kan jag se att ekonomisk frihet betyder att ingen eller inget kan stoppa mig!"

Mike Thompson


"…Det här är ingen ekonomi-utbildning – utan såå mycket mer! Det bästa med den här kursen var att jag fick både djupa inre insikter om mitt eget förhållningssätt till pengar och samtidigt konkreta verktyg, tips och instruktioner om hur jag kan göra på ett nytt sätt för att skapa nya resultat.


Genom Camillas härligt inspirerande ledarstil och tydliga instruktioner; öppna ett eget “överflöds-sparkonto” och börja inventera intäkter och utgifter, har jag nu tagit de första stegen och vet också hur jag kan fortsätta.


Kursen är verkligen för ALLA kvinnor som vill förändra sina vanor och beteenden kring pengar och som även vill utveckla sin “finansiella intelligens”.Jag är verkligen tacksam och glad för en inspirerande kurs och för “uppvaknandet” att nu ansvara för min egen ekonomi och utveckling."